نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دسر مرنگ به روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

طرز تهیه دسر مرنگ

فر را روی دمای 120 درجه سانتیگراد روشن کنید. در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و روی کاغذ را چرب کنید. سفیده های تخم مرغ را کمی بزنید سپس کرم تارتار و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. بعد از اینکه سفید فرم گرفت، شکر را کم کم اضافه کنید و بزنید تا کاملا سفید و سفت شود.

آموزش و طرز تهیه دسر مرنگ خونگی:

مواد مورد نیاز:

مواد لازم برای یه پیمانه کرم پاتیسیر:

طرز تهیه دسر مرنگ آسان :

فر را روی دمای 120 درجه سانتیگراد روشن کنید. در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را چرب کنید. سفیده های تخم مرغ را کمی بزنید سپس کرم تارتار و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. بعد از اینکه سفید فرم گرفت، شکر را کم کم اضافه کنید و بزنید تا کاملا سفید و سفت شود. سپس داخل قیف بریزید و ماسوره شکوفه(درست) دو دایره توخالی به شکل استوانه ای کوتاه درست کنید. (به شکل کاسه کوچک) آن ها را داخل فر به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم قرار دهید، البته در فر را اندکی باز بگذارید تا مرنگ ها به آرامی پخته و سفت شوند، اما تغییر رنگ ندهند. سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.

مرنگ ها را داخل ظرف سرو گذاشته و داخل آنها را با کرم پاتی سیر پر کنید و روی آن میوه ها ی خرد شده، مخلوط با اندکی شکر بریزید و با برگ نعناع تزیین کنید.


طرز تهیه کرم پاتی سیر:


زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. در ظرف مناسبی آرد را بریزید و به تدریج شیر را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا آرد گلوله نشود، سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مقداری غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و این کرم داغ را بتدریج به مایه زده شده تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا با این روش حرارت لازم به مایه زرده تخم مرغ داده شود. این مایع را به قابلمه اصلی برگردانید و مجدد روی حرارت کم قرار دهید و مرتب هم بزنید. قبل از جوشیدن از روی حرارت برداشته و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. روی آن را با کاغذ روغنی پوشانده و در حرارت محیط کاملا خنک کنید.

خروج از نسخه موبایل