نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه حلوای زنجبیلی قالبی : دستور پخت دسر ایرانی خوشمزه و خونگی

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

ابتدا آرد را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود (حدود 25 تا 30 دقیقه)، سپس آرد را الک کنید تا آرد گلوله نباشد.

آموزش و طرز تهیه حلوای زنجبیلی در خانه :

مواد لازم:

طرز تهیه حلوای زنجبیلی آسان :

ابتدا آرد را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود (حدود 25 تا 30 دقیقه)، سپس آرد را الک کنید تا آرد گلوله نباشد. مجددا آرد را روی حرارت قرار دهید سپس کره و روغن را اضافه و خوب مخلوط کنید (آرد نباید تغییر رنگ بدهد) بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود سپس پودر قند، پودر هل، پودر زنجبیل و گردوی آسیا شده را اضافه و کاملا با یکدیگر مخلوط کنید. می توانید این حلوا را در قالب سیلیکونی شکلات خوب فشرده کنید و یا حلوا را کف سینی دیواره‌دار به صورت لایه‌ای یکنواخت به ضخامت دو سانتیمتر کاملا پهن و فشرده کرده و با چاقوی تیزی برش های مربع زده یا با کاتر دلخواه قالب بزنید. من روش قالبی را ترجیح میدهم. (شکیل‌تر است)


حلوا را که درون قالب فشرده کردید به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید و سپس از قالب خارج کرده تزیین و سرو کنید. می توانید به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال نیز قرار دهید. اما با فریز کردن خیلی تمیزتر از قالب جدا می‌شود.


نکته: تفت دادن آرد مسئله مهمی است، اگر خامی آرد گرفته نشود، حلوا به کام می‌چسبد. پس با دقت و حوصله بسته به میزان آرد، آن را تفت دهید تا در عین تغییر نکردن رنگ، خامی آن خوب گرفته شود.
‌میزان زنجبیل دستور خوبه، ولی بسته به ذائقه خودتون میتونید کمی بیشتر یا کمتر کنید.

خروج از نسخه موبایل