نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه آش ماست زنجان : دستور پخت غذای ایرانی خوشمزه و آسان

طرز تهیه آش ماست

درون یک قابلمه پیاز را خلالی خرد کرده و تفت دهید و زردچوبه را نیز هنگام تفت دادن اضافه کنید، سپس 4 پیمانه آب، نمک و فلفل اضافه کنید وقتی آب جوشید، سبزی آش و عدس را اضافه کنید.

آموزش و طرز تهیه آش ماست زنجان به روش سنتی و اصیل در خانه :

مواد لازم :

دستور پخت و طرز تهیه آش ماست زنجانی :

درون یک قابلمه پیاز را خلالی خرد کرده و تفت دهید و زردچوبه را نیز هنگام تفت دادن اضافه کنید، سپس 4 پیمانه آب، نمک و فلفل اضافه کنید وقتی آب جوشید، سبزی آش و عدس را اضافه کنید. پس از حدود یک ساعت برنج آشی و بلغور از قبل خیسانده و نخود و لوبیای پخته را اضافه کنید و بگذارید برنج آش نیز کاملا پخته و کمی باز شود. در نهایت برای لعاب و غلظت آش، 2 قاشق غذاخوری آرد را در آب حل کرده به آش اضافه کنید و اجازه دهید آش کاملا لعاب انداخته و جا بیفتد. این آش را پس پختن با ماست مخلوط کرده و به همراه نعناع داغ، پیاز و سیر داغ و کوفته قلقلی در صورت تمایل سرو می کنند.

نکات:


برخی افراد به این آش رشته آش هم اضافه می کنند.
برای خوشمزه تر شدن آش می توانید از آب قلم یا عصاره گوشت آماده استفاده کنید.
در کنار حبوبات این آش گاهی از لوبیای کشاورز نیز استفاده می شود.

خروج از نسخه موبایل