نماد سایت دریای شرق

خورش مسما بادمجان : طرز تهیه و دستور پخت غذای سنتی ایرانی

خورش مسما بادمجان

نیم كيلو پياز رو خلالی خرد میکنیم. تو روغن و زرچوبه خوب سرخش ميكنيم . وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه ،سينه مرغ با آلو و قيصي (به مقدار دلخواه) به پياز اضافه و خوب تفت ميديم

طرز تهیه و دستور پخت خورش مسما بادمجان سنتی و خوشمزه :

آموزش و طرز تهیه خورش مسما بادمجان با روش آسان :

نیم كيلو پياز رو خلالی خرد میکنیم. تو روغن و زرچوبه خوب سرخش ميكنيم . وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه ، سينه مرغ با آلو و قيصي (به مقدار دلخواه) به پياز اضافه و خوب تفت ميديم ( اگه دوست داشته باشین با گوشت درست کنین ، گوشت خورشتی رو با 1 عدد پیاز بذارید بپزه بعد به پیاز سرخ کرده اضافه کنید ) و 2 ق غ رب گوجه و مقداري زعفرون دم شده و كمي نمك و فلفل و دارچین و بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه حرارت رو كم ميكنيم وگاهی به هم ميزنيم تا ته نگيره


4 ،5 عدد بادمجون قلمی رو پوست می گیریم کمی روش نمک میپاشیم بعد آب روی بادمجونا رو خشک میکنیم و در تابه به همراه مقدار کمی روغن سرخ میکنیم. و 10 دقیقه آخر بادمجون ها رو به خورشت اضافه میکنیم، خورشت بايد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه . برای چاشنی اگه دوست داشتین مقداری غوره یا آبغوره به خورشت اضافه کنین . اگه خورشت رو با طعم کمی شیرین دوست دارین در آخر به اندازه يك ق غ بسته به ذائقه تون شكر اضافه میکنیم . (من یه قاشق رب آلوچه یا رب انار شیرین زدم ) چند جوش که زد، حرارت رو خاموش ميكنيم ، و با پلو سرو میکنیم.

خروج از نسخه موبایل