نماد سایت دریای شرق

ته چین گوشت بادمجان : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه + نکات

ته چین گوشت بادمجان

داخل ظرفی گود دو عدد تخم مرغ را با یک قاشق گلاب با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه ماست چکیده (اگر ترش باشه بهتره) و نمک و زعفرون رو به مواد اضافه کرده و هم می زنیم.

دستور پخت و طرز تهیه ته چین گوشت بادمجان :

مواد مورد نیاز:

آموزش و طرز تهیه غذای سنتی و اصیل ته چین گوشت بادمجان :

داخل ظرفی گود دو عدد تخم مرغ را با یک قاشق گلاب با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه ماست چکیده (اگر ترش باشه بهتره) و نمک و زعفرون رو به مواد اضافه کرده و هم می زنیم. نصف برنج آبکش شده را به مایه تهچین اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم، مقدار کمی روغن در قابلمه ریخته و مایه تهچین زعفرانی رو داخل قابلمه می ریزیم و روش و صاف کرده و از مایه گوشتی روی برنج می ریزیم (پیاز تفت داده به همراه گوشت چرخ کرده و نمک و ادویه تفت داده شده) و بعد مقداری زرشک روی مواد میریزیم.

بادمجان ها رو روی مایه گوشتی می‌چینیم. مواد میانی ته چین رو وسط بچینید (گوشت و بادمجون) تا از دیواره قابلمه فاصله داشته باشه تا موقع دم کشیدن رنگشون تیره نشه. و در آخر برنج سفید رو روی مواد ریخته و روش و صاف می کنیم ۲۰ گرم کره را تکه تکه کرده و روی برنج میزاریم.


روی حرارت شعله پخش کن میذاریم و قابلمه رو روش قرار میدیم و دم کنی میزاریم و اجازه میدیم به مدت یک و نیم ساعت دم بکشه و ته چین طلایی بشه.

خروج از نسخه موبایل