نماد سایت دریای شرق

بادمجان و فلفل شکم پر : طرز تهیه و دستور پخت غذای خوشمزه و خونگی

بادمجان و فلفل شکم پر

هویج و سیب زمینی و پوست کَندم و نگینی متوسط خرد کردم و همراه آب و نمک و زرد چوبه ریختم و روی حرارت گذاشتم تا بپزه ولی لِه نشه ،و بعد آبکش کردم

آموزش و دستور پخت بادمجان و فلفل شکم پر :

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه غذای خوشمزه و خونگی بادمجان و فلفل شکم پر :

بادمجونا رو از وسط نصف کردم و با قاشق داخلشو کمی خالی کردم و مقداری نمک پاشیدم و کنار گذاشتم
هویج و سیب زمینی و پوست کَندم و نگینی متوسط خرد کردم و همراه آب و نمک و زرد چوبه ریختم و روی حرارت گذاشتم تا بپزه ولی لِه نشه ،و بعد آبکش کردم
بادمجونا رو با دستمال خشک کردم و داخل تابه با روغن سرخ کردم ؛


فلفل دلمه هارو از وسط نصف کرده ،
ژامبون مرغ رو هم نگینی خرد کردم
حالا داخل بادمجون و فلفل ها رو با سیب زمینی و هویج و ژامبون و فلفل دلمه ای خرد شده پُر کردم


یک عدد پیاز و دو حبه سیر رو رنده کرده داخل تابه با کمی روغن تفت دادم تا طلایی بشه و نمک و فلفل و زردچوبه زدم و 2 قاشق رب رو داخلش سرخ کردم و 2 لیوان آب ریختم و بادمجونا و فلفلا رو داخل سس چیدم و درب تابه رو بستم تا با حرارت ملایم پخته بشه
اگه از فلفل دلمه ای پخته خوشتون نمیاد میتونید بصورت خام استفاده کنید مواد داخلش پخته شدس
میتونید بجای ژامبون مرغ از گوشت چرخ کرده مانند سس ماکارونی داخل بادمجون و فلفل استفاده کنید
ناگفته نماند که ژامبون ها هم خونگیه

خروج از نسخه موبایل