آموزش و دستور پخت گوش فیل با طعم سنتی و اصیل :
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ : یک عدد
- شیر : نصف پیمانه
- شربت بار : دوقاشق غذاخوری
- بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
- ماست : یک قاشق غذاخوری
- روغن جامد یا کره : دو قاشق غذا خوری
- آرد : به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبه (تقریبا ۲/۵پیمانه)
- هل، وانیل، گلاب : به میزان لازم
طرز تهیه گوش فیل :
شربت بار:
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران و گلاب بگذارید روی شعله ملایم تا بجوشه تا قوام بیاد برای شکرک نزدن شربت از نوک قاشق چای خوری جوهر لیمو و کمی آبلیمو استفاده کنید.
طرز تهیه خمیر
تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در آخر به آرامی آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید و با دست ورز بدید تا زمانی که خمیر دیگه به دست نچسبه (دقت داشته باشید آرد اضافی بعد پخت گوشفیل رو سفت میکنه)
یک تا دو ساعت خمیر را کنار بگذارید سپس سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر و با وردنه صاف کرده و با کاتر ببرید، در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریختید و خوب داغ شده طوری که گوشفیل ها توی روغن شناور باشن، بیندازید وقتی گوشفیل شروع ب پف کردن،کرد و اومد روی روغن،،،، مدام زیر وروشون کنید تا دو طرفشون خوب پخته بشن و بلافاصله داخل شربت سرد شده بریزید و به مدت ده دقیقه بزارید داخل شربت بمونه و بعد داخل آبکش بریزید تا شهد اضافی گرفته بشه.