نماد سایت دریای شرق

کیک سه سوته – طرز تهیه آسان کیک و شیرینی خونگی + نکات

کیک سه سوته

تخم مرغها و پودر قند رو با هم زن برقی میزنیم تا کِرم رنگ و گشدار بشه، آرد رو ۳ بار الک میکنیم (من ۱قاشق چای خوری بکینگ پودر و یک قاشق غذا خوری پودر نسکافه زدم ، طعم کیک سليقه ایه) و به تخم مرغ ها اضافه کرده با هم زن مخلوط میکنیم

دستور پخت و آموزش کیک سه سوته خونگی:

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه کیک سه سوته خونگی و خوشمزه :

تخم مرغها و پودر قند رو با هم زن برقی میزنیم تا کِرم رنگ و گشدار بشه، آرد رو ۳ بار الک میکنیم (من ۱قاشق چای خوری بکینگ پودر و یک قاشق غذا خوری پودر نسکافه زدم ، طعم کیک سليقه ایه) و به تخم مرغ ها اضافه کرده با هم زن مخلوط میکنیم
قالب کیک رو چرب کرده، آرد پاشی میکنیم و مایه کیک رو داخل قالب میریزیم.


داخل قابلمه بزرگتر از قالب کیک، پایه توری میذاریم و قالب کیک رو روی توری قرار میدیم و تا نصف قالب داخل قابلمه آب جوش ميريزیم و درب قابلمه دمکنی میذاریم و اجازه میدیم کیک با حرارت کم با بخار آبجوش به مدت ۴۵ دقیقه بپزه و پف کنه،و با یه خلال دندون تست میکنیم اگه مایه کیک به خلال دندون نچسبید کیک آمادس، بعد از سرد شدن دور کیک رو از قالب جدا میکنیم و در ظرف مورد نظر برمیگردونیم و تزئین میکنیم

خروج از نسخه موبایل