نماد سایت دریای شرق

کیک زبرا تابه ای : طرز تهیه و دستور پخت کیک تابه ای خوشمزه + نکات

کیک زبرا تابه ای

سه تا تخم مرغ رو با یک لیوان شکر و‌یک‌چهارم ق چ وانیل با همزن زدم تا حسابی کرمی و کشدار بشه بعد بهش نصف لیوان روغن مایع و بعد نصف لیوان شیر اضافه کردم و درحد مخلوط شدن زدم

دستور پخت و طرز تهیه کیک زبرا تابه ای :

آموزش و طرز تهیه کیک زبرا تابه ای آسان و خوشمزه در خانه :

سه تا تخم مرغ رو با یک لیوان شکر و‌یک‌چهارم ق چ وانیل با همزن زدم تا حسابی کرمی و کشدار بشه بعد بهش نصف لیوان روغن مایع و بعد نصف لیوان شیر اضافه کردم و درحد مخلوط شدن زدم
دو لیوان آرد و با یک ق م بکینگ‌ پودر سه بار الک کردم و به مواد اضافه کردم و‌خوب مخلوط کردم و مایه رو نصف کردم و به یکی دو قاشق پودر کاکائو اضافه کردم و به دیگری دو قاشق آرد اضافه کردم.


کف تابه کاغذ روغنی گذاشتم و به نوبت یه ردیف مواد ساده بعد شکلاتی بعد ساده تا آخر تابه به همین روال به صورت اریب پر کردم و با خلال دندون طرح زدم روش آخر در تابه دوطرفه رو گذاشتم و اجازه دادم بپزه چهل دقیقه برای من طول کشید تا بپزه شما هم چک کنید (خلال دندون رو داخل کیک کنید اگه مایه کیک به خلال نچسبید معلومه که پخته)

تا نیم ساعت در تابه رو باز نکنید چون باعث خوابیدن پف کیک میشه.
دوستان تو‌هر تابه ای میتونید درست کنید اگر دو طرفه نبود کافیه فقط دمکنی بزارید .
اول شعله پخش کن بزارید شعله رو متوسط کنید بعد بزارید روش ……از قبل هم نیاز نیست تابه رو‌گرم کنید .

خروج از نسخه موبایل