نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پیازو – دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی زنجانی + نکات کلیدی

طرز تهیه پیازو

برای تهیه این غذا ابتدا آلوچه و زرد آلوها را داخل آب گرم بخیسانید. پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید. بعد آرد گندم یا گردو آسیاب شده را به آن افزوده و هم بزنید.

آموزش و طرز تهیه پیازو غذای سنتی ایران :

مواد مورد نیاز :

دستور پخت و طرز تهیه پیازو زنجان :

برای تهیه این غذا ابتدا آلوچه و زرد آلوها را داخل آب گرم بخیسانید. پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید. بعد آرد گندم یا گردو آسیاب شده را به آن افزوده و هم بزنید.
سپس رب گوجه یا گوجه‌ فرنگی خرد شده، نمک و زردچوبه را اضافه کرده و در آخر عدس را به مواد اضافه کنید. به میزان کافی آب به آن افزوده و اجازه دهید تا بجوشد.


توجه کنید که مواد را روی شعله ملایم قرار دهید تا عدس کاملاً بپزد. سپس انتهای پخت، آلوچه و زرد آلوها را اضافه کنید تا همراه مواد پخته شده و مزه ترشی آلوچه‌ ها به غذا بنشیند. آبش را هم تنظیم کرده تا کم و زیاد نشود.
وقتی که غذا پخته شد و کاملاً جا افتاد آن را داخل ظرف سرو کشیده و نوش جان کنید.
می‌توان در صورت تمایل به این غذا گوشت قلقلی هم اضافه کرد.
در برخی دستور ها از لپه هم در این غذا استفاده می‌شود.

خروج از نسخه موبایل