نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه و آسان مثل بیرون + نکات کلیدی

طرز تهیه سوهان عسلی

عسل و شکر و کره رو روی حرارت متوسط مخلوط کنید و هم بزنید رنگش که تغییر کرد و کاراملی شد کنجد ها ( و یا مغز آجیل) رو اضافه کنید و تند تند هم بزنید و زعفران رو هم مخلوط کنید.

آموزش و طرز تهیه سوهان عسلی خونگی و خوشمزه :

سوهان عسلی یه شیرینی سنتی خوشمزه و آسون واسه عید نوروزه، فقط چند تا نکته ی مهم و فوت کوزه گری داره پس خوب دقت کنید

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه سوهان عسلی سنتی :

عسل و شکر و کره رو روی حرارت متوسط مخلوط کنید و هم بزنید رنگش که تغییر کرد و کاراملی شد کنجد ها ( و یا مغز آجیل) رو اضافه کنید و تند تند هم بزنید و زعفران رو هم مخلوط کنید. کنجد ها که طلایی شد از روی حرارت بردارید و سریع با قاشق با فاصله روی سینی چرب بریزید و بلافاصله تا سرد نشده پودر پسته بپاشید.

نکات مهم:
_نکته ی خیلی مهمش اینه که سرعت عمل داشته باشید چون زود سفت میشه و البته دقت کنید چون مواد مذابه و خطرناکه
_ اگه دیدین سفت شده یه کوچولو رو حرارت بذارید تا کمی روون بشه
_دقت کنید که مغزها رو نسوزونید همینکه تغییر رنگ دادن و طلایی شدن از حرارت بردارید 
_بچه ها فوت کوزه گری سوهان عسلی تو همین قسمته یعنی اگر مغز ها تغییر رنگ نداده از حرارت بردارید سوهان چسبناک میشه ،اگرم زیاد تغییر رنگ‌بده سوهان طعم سوخته میده 


_سینی فلزی باید صاف و مسطح باشه ، سینی رو از قبل با روغن مایع یا کره چرب کنید
_برای سوهان عسلی هر آجیلی که مورد علاقه تونه یا در دسترس دارین میتونید استفاده کنید مثل بادام زمینی، پسته ،شاه دونه ،فندق ، بادام هندی و…..
_تا سوهان عسلی هنوز گرمه روش پودر یا خلال ‌پسته بریزید
_وقتی کامل خنک بشه راحت از سینی جدا میشه ( چون داخلش کره داره)
_ با رعایت همین نکات ساده سوهان عسلی ترد و شکننده و خیلی خوش طعم خواهید داشت ماندگاریش هم که علیٰ برکت الله . در ظرف دربسته در محیط مدت طولانی ماندگاری داره.

خروج از نسخه موبایل