نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه باقالی قاتوق : دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه

طرز تهیه باقالی قاتوق

دو کاسه ماست خوری باقالی کشاورزی ( یا باقالی محلی پاچ باقالا ) پوست کنده رو به همراه چند حبه سیر رنده شده با 2 قاشق شوید و زردچوبه و روغن تفت میدیم بعد حدود دو لیوان آب ریخته

طرز تهیه باقالی قاتوق سنتی ایران + نکات :

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه باقالی قاتوق خوشمزه و آسان :

دو کاسه ماست خوری باقالی کشاورزی ( یا باقالی محلی پاچ باقالا ) پوست کنده رو به همراه چند حبه سیر رنده شده با 2 قاشق شوید و زردچوبه و روغن تفت میدیم بعد حدود دو لیوان آب ریخته و میذاریم بجوشه تا باقالی پخته بشه و بعد نمک میزنیم و توش تخم مرغ میشکنیم درش و میذاریم تا با شعله ملایم تخم مرغ ها پخته بشه و با برنج کته سرو میکنیم

خروج از نسخه موبایل