نماد سایت دریای شرق

کیک آجیلی : طرز تهیه کیک و شیرینی آسان و حرفه ای در خانه

کیک آجیلی

برای تهیه ی کیک دقت کنید که کلیه مواد به دمای محیط رسیده باشند. کف قالب گرد به قطر 25 سانتیمتر را کاغذ روغنی بیاندازید یا با روغن جامد آب شده یا روغن نیمه جامد چرب کرده و آردپاشی کنید.

دستور پخت کیک آجیلی :

(دستور خانم صالحه دردایی عزیز)

مواد لازم:

مواد رویه:

طرز تهیه کیک آجیلی خونگی:

برای تهیه ی کیک دقت کنید که کلیه مواد به دمای محیط رسیده باشند. کف قالب گرد به قطر 25 سانتیمتر را کاغذ روغنی بیاندازید یا با روغن جامد آب شده یا روغن نیمه جامد چرب کرده و آردپاشی کنید. سپس آرد اضافه را بتکانید و آن را در یخچال قرار دهید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آرد و بکینگ پودر را الک کرده و سپس نمک را با آن مخلوط کنید. شیر را کم کم به ماست اضافه کرده و هم بزنید و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را کمی با همزن برقی بزنید تا باز شوند، سپس شکر، آب پرتقال، وانیل و رنده پوست پرتغال را اضافه کرده و مواد را با درجه متوسط همزن برقی هم بزنید تا رنگ آنها روشن و حجیم شود. بیش از اندازه نیز هم نزنید.

سپس روغن و مخلوط آرد را اضافه کنید و با مفتول سیمی دستی یا با دور کند همزن در حد مخلوط شدن بزنید. سپس مخلوط شیر را نیز افزوده و کمی در حد مخلوط شدن هم بزنید. کیک را به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه بپزید. سپس آنرا از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا حدود 5 دقیقه خنک شود، سپس از قالب جدا و روی توری سیمی کاملا خنک کنید.

مواد رویه:


برای تهیه مواد رویه می توانید از پرک یا خلال بادام و یا مخلوطی از مغزها که در دسترس دارید استفاده کنید. در صورت استفاده از بادام توصیه می شود آنرا به مدت 10 دقیقه در فر 180 درجه برشته کنید. کره، عسل پودر قند و آب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود 5 تا 7 دقیقه جوشیده و غلیظ شود. اگر به اندازه کافی سس جوشیده باشد، بعد از سرد شدن، آجیل ها به خوبی به سطح کیک می چسبند. بیش از حد غلیظ شود، سفت می شود.


چند قاشق از شیره را روی سطح فوقانی یا تحتانی کیک، هرکدام که زیباتر است، بدهید و آجیل ها را به دلخواه روی سطح کیک بچینید و سس عسلی آماده را روی آنها بریزید و روی آن را با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید. اگر در حین کار، سس سرد و سفت شد، مجددا آن را روی حرارت گرم و روان کنید.

خروج از نسخه موبایل