نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پیش غذا قارچ پر شده با اسفناج و پنیر فتا به روش آسان و خوشمزه

طرز تهیه پیش غذا

فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و روغن را بریزید و اسفناج را قبل از اضافه کردن سیر در حدود یک دقیقه به طور مداوم تا حدی که نرم شود، تفت دهید سپس سیر را ااضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه پیش غذا قارچ پر شده با اسفناج و پنیر فتا به روش آسان :

مواد لازم:

طرز تهیه پیش غذا قارچ پر شده با اسفناج و پنیر فتا:

فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و روغن را بریزید و اسفناج را قبل از اضافه کردن سیر در حدود یک دقیقه به طور مداوم تا حدی که نرم شود، تفت دهید سپس سیر را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
انتهای قارچ را جدا کنید و پوست آنها را بکنید. در ظرفی اسفناج نرم شده و پنیر را با چنگال با هم مخلوط کنید. قارچ ها را با این مخلوط کنید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. این پیشش غذا را می توانید سرد یا گرم سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل