نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شیرینی شوکوفندق : دستور شیرینی و کیک کافی شاپی مثل بیرون

طرز تهیه شیرینی شوکوفندق

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کره را کمی با همزن بزنید تا باز شود. سپس شکر را به همراه وانیل اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا پوک و سبک شوند، زرده تخم مرغ را هم افزوده و با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

آموزش طرز تهیه شیرینی شوکوفندق :

مواد لازم:

طرز تهیه شیرینی شوکوفندق خونگی :

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کره را کمی با همزن بزنید تا باز شود. سپس شکر را به همراه وانیل اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا پوک و سبک شوند، زرده تخم مرغ را هم افزوده و با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شوند. در پایان آرد را روی مواد الک کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید. اگر از قالب های سیلیکونی استفاده می کنید، نیاز به چرب کردن ندارد اما قالب فلزی را حتما چرب کنید. از خمیر شیرینی به مقداری که سر قالب خالی بماند فشرده کنید.

قالب را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید. شیرینی ها بعد از اینکه پختند کاملا نرم هستند. شیرینی های پخته شده را از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس شکلات ذوب شده را روی شیرینی های بریزید و تکه های فندق روی آن ها بریزید و کنار بگذارید تا خنک شده و شکلات سفت شود. سپس از قالب جدا کرده و در ظرف سرو بچینید.

خروج از نسخه موبایل