نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شود لوبیا غذای سنتی شهر شیراز به روش آسان و اصیل در خانه

طرز تهیه شود لوبیا

برنج و لوبیا را از شب قبل خیس کنید (برای استحکام و قد کشیدن برنج 3 قاشق سوپخوری نمک نیز به آن اضافه کنید). لوبیا را با مقداری آب بپزید. برنج را با یک لیتر آب که از قبل با 1 قاشق سوپخوری نمک و 1 قاشق چایخوری زردچوبه به جوش آورده‌اید، بجوشانید

طرز تهیه شود لوبیا ی اصیل شیراز :

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه شود لوبیا غذای سنتی و اصیل ایرانی:

برنج و لوبیا را از شب قبل خیس کنید (برای استحکام و قد کشیدن برنج 3 قاشق سوپخوری نمک نیز به آن اضافه کنید). لوبیا را با مقداری آب بپزید. برنج را با یک لیتر آب که از قبل با 1 قاشق سوپخوری نمک و 1 قاشق چایخوری زردچوبه به جوش آورده‌اید، بجوشانید و وقتی مغز برنج پخت، آن را آبکش کنید. به برنج داخل آبکش، شوید خرد شده و لوبیای پخته را اضافه و مخلوط کنید. داخل قابلمه‌ی مناسبی مقداری روغن مایع ریخته و پلو را داخل قابلمه بریزید (دوست داشتید برای تهدیگ از نان یا سیب زمینی استفاده کنید). کره‌ی سرد را به تکه های کوچک تقسیم کرده و روی پلو بگذارید و پلو را به مدت 30 دقیقه دم کنید. سپس آن را با مقداری پلو که با زعفران مخلوط کرده اید، تزیین و با مرغ سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل