نماد سایت دریای شرق

شیر بادام خانگی : طرز تهیه به روش آسان و خوشمزه در خانه

شیر بادام

بادام را کامل بشویید و داخل 2 پیمانه آب به مدت یک شب خیس کنید. سپس بادام ها را آبکش کنید و آب آن را دور بریزید. سپس بادام ها را با 4 لیوان آب درون مخلوط کن بریزید. اگر مخلوط کن تان قوی است 60 تا 90 ثانیه کافی است.

رسپی شیر بادام خانگی:

مواد لازم :

طرز تهیه نوشیدنی شیر بادام :

بادام را کامل بشویید و داخل 2 پیمانه آب به مدت یک شب خیس کنید. سپس بادام ها را آبکش کنید و آب آن را دور بریزید. سپس بادام ها را با 4 لیوان آب درون مخلوط کن بریزید. اگر مخلوط کن تان قوی است 60 تا 90 ثانیه کافی است.


یک پارچه نازک را روی کاسه ای قرار داده و مخلوط بادام را به وسیله آن صاف کنید. شیر بادام بدست آمده 10 تا 14 روز در یخچال قابل نگهداری است. از این شیر می توانید در تهیه انواع اسموتی نیز استفاده کنید.
از تفاله بادام باقیمانده نیز می توانید در پختن شیرینی و کوکی استفاده کنید.

نکات:

برای طعم وانیلی می توانید کمی وانیل به شیر بادام اضافه کنید.
برای شیرین شدن آن نیز می توانید از یک قاشق غذاخوری عسل یا شربت غلیظ یا 3 تا 4 عدد خرما استفاده کنید. البته در صورت اضافه کردن خرما ماندگاری آن کمتر می شود.

خروج از نسخه موبایل