نماد سایت دریای شرق

خورش ترش واش گیلان : طرز تهیه غذای سنتی ایرانی به روش آسان

خورش ترش واش

مرغ را کمی سرخ کنید و سپس سیر له شده و زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس حدود 2 لیوان آب اضافه کنید .

دستور پخت غذای ایرانی خورش ترش واش:

مواد لازم:

طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی :

مرغ را کمی سرخ کنید و سپس سیر له شده و زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس حدود 2 لیوان آب اضافه کنید .
بعد از جوش آمدن آب حرارت شعله را کم کنید و بگذارید مرغ بپزد. سپس سبزی سرخ شده، نیمی از بادمجان های سرخ شده و گوجه فرنگی سرخ شده را اضافه کنید. رب انار را با آبغوره مخلوط کرده و پس از چند دقیقه به خورش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد. در آخر نمک و چاشنی خورش را اندازه کنید. هنگام سرو خورش باقیمانده بادمجان و گوجه فرنگی سرخ شده را روی خورش بچینید.

خروج از نسخه موبایل