نماد سایت دریای شرق

بارک شکلاتی انار و بادام : طرز تهیه شکلات و شیرینی با روش آسان

بارک شکلاتی

شکلات را به روش بن ماری روی بخار آب یا داخل مایکروفر ذوب کنید، نیمی از بادام و دانه های انار را با شکلات مخلوط کنید.

رسپی بارک شکلاتی انار و بادام خونگی:

مواد لازم :

طرز تهیه بارک شکلاتی انار و بادام :

شکلات را به روش بن ماری روی بخار آب یا داخل مایکروفر ذوب کنید، نیمی از بادام و دانه های انار را با شکلات مخلوط کنید. سپس شکلات را به هرشکلی که دوست داشتید یک تکه یا تکه های جدا روی سینی که کاغذ روغنی انداخته اید بریزید. بادام و دانه های انار باقیمانده را روی شکلات ریخته به آرامی کمی فشار دهید تا در شکلات فرو روند. شکلات را به مدت 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا سفت شود. این شکلاتها داخل ظرف دربسته درون یخچال به مدت 2 هفته و داخل فریزر برای 6 ماه قابل نگهداری است.

خروج از نسخه موبایل