نماد سایت دریای شرق

نان گل مربایی : طرز تهیه نان خانگی به روش آسان مثل بیرون

نان گل مربایی

در این فاصله تخم مرغ، بقیه شکر، نمک، روغن مایع و اسانس وانیل را باهم مخلوط کنید. خمیرمایه عمل آمده را به مواد اضافه کنید . آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود.

دستور پخت نان گل مربایی:

مواد لازم:

مواد میانی:

طرز تهیه نان گل مربایی:

خمیرمایه را با شیر ولرم و یک قاشق مرباخوری شکر عمل بیاورید.
در این فاصله تخم مرغ، بقیه شکر، نمک، روغن مایع و اسانس وانیل را باهم مخلوط کنید. خمیرمایه عمل آمده را به مواد اضافه کنید . آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود. خمیر را به روی سطح آردپاشی شده منتقل کنید ورز دهید تا خمیر یکدست شده و به دست نچسبد. به خمیر چند ضربه بزنید. آن را در کاسه مناسبی که کمی چرب کرده اید قرار دهید. خمیر را یک دور در آن بگردانید تا سطح خمیر چرب شود. روی خمیر را با دستمال نخی بپوشانید . استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود ( حدود یک تا یک و نیم ساعت). بعد از اتمام استراحت پف خمیر را با مشت بخوابانید. خمیر را به 14 قسمت مساوی تقسیم کنید.

بهتر است برای یکدست شدن کار از ترازو استفاده کنید. هر قسمت از خمیر را روی سطح کار به شکل نوار باریک و بلندی درآورید. نوارها را دو تا دوتا بهم هم بپیچید . در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید. دو سر آنها را به هم متصل کنید. تا دایره شود و در وسط سینی قرار دهید. شش دایره بعدی را به صورت گلبرگ های گل دور دایره وسط بچینید. روی سینی را با دستمال بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

مربای دلخواه خود را پوره کنید. دقت کنید که مربا خیلی شل نباشد. بعد از اتمام استراحت دوم وسط هرکدام از گلها یک قاشق غذاخوری از مربای دلخواه را قرار داده و روی نان را با زرده تخم مرغ رومال کنید و در صورت تمایل کنجد بپاشید. نان را به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا روی نان طلایی شود. نان را روی طوری سیمی خنک کرده و با خلال پسته تزیین کنید.
نکته: می توانید در وسط نان ها از خرمای پوره شده و گردو نیز استفاده کنید.

خروج از نسخه موبایل