نماد سایت دریای شرق

مینی تارت عسلی : طرز تهیه و دستور پخت شیرینی و کیک خونگی

مینی تارت عسلی

کره را با همزن بزنید تا کمی باز شود. پودر شکر را کم کم اضافه کرده، بزنید تا سفید شود. سپس تخم مرغ را را به مخلوط اضافه کرده به زدن ادامه دهید.

دستور پخت شیرینی مینی تارت عسلی :

مواد لازم:

مواد فیلینگ تارت:

طرز تهیه شیرینی مینی تارت عسلی :

کره را با همزن بزنید تا کمی باز شود. پودر شکر را کم کم اضافه کرده، بزنید تا سفید شود. سپس تخم مرغ را را به مخلوط اضافه کرده به زدن ادامه دهید. در این مرحله محلول زعفران، وانیل و شیر خشک را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. سپس آرد را کم کم اضافه کرده، خمیر را جمع کنید، ورز اضافه ندهید که خمیر به روغن نیافتد. خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید، بعد از آن تکه ای از خمیر را برداشته و در قالب مینی تارت با دست فرم دهید. سپس قالب ها را در فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 15 دقیقه بگذارید. پس از خارج کردن از فر تارت ها را از قالب خارج کرده، پس از سرد شدن کامل با مواد عسلی پر کنید.


طرز تهیه مواد عسلی:
ابتدا کره، عسل، شهد و گلوگز را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا کره و عسل آب شود (حدود یک دقیقه) سپس خلالها را اضافه کرده پس از 2 تا 3 دقیقه از روی حرارت بردارید و داخل تارت ها را با این مواد پر کنید.


نکات:


1: قالب ها نیاز به چرب کردن ندارد
2: پس از فرم دادن خمیر در قالب برای نتیجه بهتر نیم ساعت قالب ها را در فریزر قرار داده، سپس داخل فر بپزید.
3: برای فیلینگ تارت ها گزینه های مختلفی می توانید داشته باشید: از مغزهای مختلف استفاده کنید یا از ترکیب شکلات و مغز دلخواه استفاده کنید.

خروج از نسخه موبایل