نماد سایت دریای شرق

مربای سیب : طرز تهیه مربا و مارمالاد به روش آسان مثل بیرون

مربای سیب

ابتدا سیب ها را به قطعات دلخواه خرد کنید روی سیب ها آب بریزید تا روی سیب ها را بگیره سرکه را به آب اضافه کنید و به مدت نیم تا یک ساعت بگذارید بماند. سپس داخل آبکش بریزید، آب اضافه روی سیب ها نگیرید.

دستور پخت مربای سیب خونگی:

مواد لازم:

طرز تهیه مربای سیب :

ابتدا سیب ها را به قطعات دلخواه خرد کنید روی سیب ها آب بریزید تا روی سیب ها را بگیره سرکه را به آب اضافه کنید و به مدت نیم تا یک ساعت بگذارید بماند. سپس داخل آبکش بریزید، آب اضافه روی سیب ها نگیرید.
شکر را به همراه 2و نیم لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت تا شکر حل شده و به جوش آید، سپس سیب را داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید سیب کمی بپزد، بعد از حدود نیم ساعت که سیب پخت روی قابلمه دم کنی بگذارید و شعله را بسیار کم کنید و بگذارید برای دو تا دو و نیم ساعت روی شعله بسیار کم بماند تا رنگ آن قرمز شود.

خروج از نسخه موبایل