نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه لازانیای سیب زمینی : دستور پخت غذای آسان و خوشمزه خونگی

طرز تهیه لازانیای سیب زمینی

- برای تهیه سس، شیر، سیر و برگ بو را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط بجوشانید. سیرو برگ بو را خارج کرده و سبزیجات و پنیرها را اضافه کرده و هم بزنید. (حدود 5 دقیقه) تا سس غلیظ و یکدست شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. اندکی جوز هندی نیز اضافه کرده و سس را از روی حرارت بردارید

طرز تهیه لازانیای سیب زمینی به روش آسان در خانه :

مواد لازم:

مواد لازم سس سبزیجات :

طرز تهیه لازانیای سیب زمینی :

– برای تهیه مایه لازانیا، بیکن را در یک قاشق غذاخوری روغن حدود 2 دقیقه روی حرارت تفت دهید تا کمی سرخ شود، آن را روی حوله کاغذی بریزید تا روغن آن گرفته شود، سپس پیازچه را به تابه اضافه کنید
– پیازچه را حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود. بیکن را به همراه آب لیمو به تابه اضافه کنید و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه دهید. نمک و فلفل بزنید و تابه را از روی حرارت بردارید. مایه را بیش از حد نپزید چون لازانیا خشک می شود.

طرز تهیه سس:


– برای تهیه سس، شیر، سیر و برگ بو را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط بجوشانید. سیرو برگ بو را خارج کرده و سبزیجات و پنیرها را اضافه کرده و هم بزنید. (حدود 5 دقیقه) تا سس غلیظ و یکدست شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. اندکی جوز هندی نیز اضافه کرده و سس را از روی حرارت بردارید


– فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مناسب را انتخاب و کمی چرب کنید. ته ظرف را با سس بپوشانید و ورقه های سیب زمینی را روی آن بچینید به طوریکه اندکی از لبه های سیب زمینی روی هم قرار گیرد. لایه دیگری از سیب زمینی را روی لایه قبلی بچینید.


– روی سیب زمینی را با یک سوم سس باقیمانده بپوشانید و روی آن نیمی از مایه پیازچه و بیکن را پخش کنید. سپس یک چهارم پنیر موزارلا را روی آن بریزید. مجددا دو لایه سیب زمینی بچینید و روی آن را با سس، مایه پیازچه و بیکن و پنیر بپوشانید. روی لازانیا را دوباره با 2 لایه سیب زمینی بپوشانید و نیمی از سس باقیمانده را به همراه پنیر باقیمانده روی آن بریزید. ظرف را با فویل بپوشانید و 45 دقیقه در فر قرار دهید. سپس فویل را از روی آن بردارید و پخت را حدود 10 تا 15 دقیقه ی دیگر ادامه دهید، به طوری که سیب زمینی کاملا ترد شود و روی آن طلایی شود. سیب زمینی را پیش از برش 10 دقیقه کنار بگذارید. لازانیا را به همراه سس باقیمانده سرو کنید.

نکات:


نکته: ترکیب پنیر خامه ای و موزارلا به همراه جعفری و ترخون، طعم بسیار ویژه ای به لازانیای شما می دهد. مقدار سسی که تهیه می کنید بیشتر از مقدار مورد مصرف در غذا است، به همین دلیل بخشی از آن را برای هنگام سرو غذا نگهدار

خروج از نسخه موبایل