طرز تهیه شود لوبیا ی اصیل شیراز :
مواد مورد نیاز :
- 1- برنج، 2/5 پیمانه
- 2- لوبیا چشمبلبلی، 1 پیمانه
- 3- نمک، زردچوبه و روغن، به میزان لازم
- 4- شوید خرد شده، 200 گرم
- 5- کرهی سرد، 50 گرم
- 6- زعفران دم کرده، یک چهارم پیمانه
طرز تهیه شود لوبیا غذای سنتی و اصیل ایرانی:
برنج و لوبیا را از شب قبل خیس کنید (برای استحکام و قد کشیدن برنج 3 قاشق سوپخوری نمک نیز به آن اضافه کنید). لوبیا را با مقداری آب بپزید. برنج را با یک لیتر آب که از قبل با 1 قاشق سوپخوری نمک و 1 قاشق چایخوری زردچوبه به جوش آوردهاید، بجوشانید و وقتی مغز برنج پخت، آن را آبکش کنید. به برنج داخل آبکش، شوید خرد شده و لوبیای پخته را اضافه و مخلوط کنید. داخل قابلمهی مناسبی مقداری روغن مایع ریخته و پلو را داخل قابلمه بریزید (دوست داشتید برای تهدیگ از نان یا سیب زمینی استفاده کنید). کرهی سرد را به تکه های کوچک تقسیم کرده و روی پلو بگذارید و پلو را به مدت 30 دقیقه دم کنید. سپس آن را با مقداری پلو که با زعفران مخلوط کرده اید، تزیین و با مرغ سرو کنید.