نماد سایت دریای شرق

شیرینی تات نناس : طرز تهیه کیک و شیرینی به روش آسان در خانه

شیرینی تات نناس

ابتدا مواد میانی را تهیه نمائید تا در حین درست کردن خمیر درون یخچال خنک شود. پودر نارگیل را تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود، آن را کنار بگذارید تا خنک شود. آناناس تازه یا کمپوت آب گرفته ی آن را به قطعات ریز برش زده، درون قابلمه کوچکی ریخته شکر را اضافه نمائید و روی حرارت ملایم به مدت 10 تا 15 دقیقه

دستور پخت شیرینی تات نناس:

مواد لازم:

مواد لازم میانی:

طرز تهیه شیرینی تات نناس :

ابتدا مواد میانی را تهیه نمائید تا در حین درست کردن خمیر درون یخچال خنک شود. پودر نارگیل را تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود، آن را کنار بگذارید تا خنک شود. آناناس تازه یا کمپوت آب گرفته ی آن را به قطعات ریز برش زده، درون قابلمه کوچکی ریخته شکر را اضافه نمائید و روی حرارت ملایم به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی رنگ شود. پس از خنک شدن مواد آن را همراه با پودر نارگیل تفت داده شده، درون غذاساز ریخته، مخلوط را به صورت خمیر درآورید. این خمیر را به اندازه ی پیله های ابریشم به صورت بیضی شکل دهید و بگذارید خنک شود. فر را در دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید.

طرز تهیه خمیر:


کره یا مارگارین نرم را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و کاملا هم بزنید. زرده های تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه نموده آنها را به خورد مواد قبلی بدهید. شیر خشک یا کافی میت و نمک را نیز اضافه کنید بعد از مخلوط شدن با مواد، آرد را اضافه کرده، هم بزنید. همزن را کنار گذاشته، خمیر را با دست کمی ورز دهید تا یکدست شود. خمیر آماده شده را بین دو قطعه نایلون به ضخامت سه میلیمتر پهن کرده و به وسیله کاتر دالبردار خمیر را به اندازه ی نوارهای 4 در 10 سانتیمتر برش دهید. هریک از مواد میانی که به اندازه پیله درآورده اید در یک سر نوار قرار داده، خمیر را دور آن بپیچید تا دور آن را گرفته،

نوارهای خمیری کمی روی هم بیایند. با قدری فشار انتهای خمیر را منسجم کنید و شیرینی ها را روی سینی فر قرار دهید، به طوری که انتهای خمیر زیر شیرینی باشد. شیرینی ها را با مخلوط زرده و آب لیموترش رومال کرده و در صورت تمایل روی آن خلال پسته پاشیده، به مدت 20 تا 25 دقیقه درون فر از پیش گرم شده بپزید تا طلایی رنگ شوند.
نکته: این شیرینی به دلیل داشتن شیر خشک، بسیار خوشمزه و دارای ماندگاری طولانی مدت است. خمیر آن برای بیسکوئیت شکری و انواع تارتلت ها پیشنهاد می شود.

خروج از نسخه موبایل