نماد سایت دریای شرق

رسپی نان کدو حلوایی : طرز تهیه و دستور پخت نان اسان و خوشمزه خونگی

رسپی نان کدو حلوایی

خمیر مایه را با آب و یک قاشق مرباخوری از شکر معمولی عمل بیاورید. 2- پوره کدو حلوایی، شکر قهوه ای و بقیه شکر معمولی، روغن مایع، ادویه ها و نمک را باهم به خوبی مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید.

رسپی نان کدو حلوایی :

(دستور خانم پرستو احمدی)

مواد لازم:

رویه نان :

رسپی نان کدو حلوایی:

1- خمیر مایه را با آب و یک قاشق مرباخوری از شکر معمولی عمل بیاورید.
2- پوره کدو حلوایی، شکر قهوه ای و بقیه شکر معمولی، روغن مایع، ادویه ها و نمک را باهم به خوبی مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید.
3- آرد را بتدریج به خمیر اضافه کنید تا خمیر جمع شود.


4- خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا چسبندگی آن برطرف شود و نرم و یکدست گردد.
5- در آخر گردوهای نگینی را روی سطح کار ریخته و با ورز دادن به خورد خمیر بدهید.
6- خمیر آماده را داخل کاسه چرب شده قرار داده و یک دور بگردانید تا تمام سطوح خمیر به روغن آغشته شود.
7- روی خمیر را با دستمال پوشانده و استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود (حدود یک تا یک و نیم ساعت)
8- بعد از اتمام استراحت خمیر، پف آن را با مشت خود خوابانده و آن را به سه قسمت تقسیم کرده و به شکل سه نوار ضخیم و هم اندازه شکل دهید


9- خمیرها را بافته و در قالب گرد توخالی ساده که کمی چرب کرده اید، قرار دهید. دو انتهای خمیر را با کمی آب به هم چسبانده و روی قالب را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر استراحت دهید.
10- بعد از 20 دقیقه روی نان زرده تخم مرغ مالیده و گردو بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید.


برای تهیه پوره کدو حلوایی:


کدو حلوایی را شسته و نصف کنید. تخم ها و رگ و ریشه های داخل کدو را خارج کرده و کدو را با پوست به تکه های بزرگ برش بزنید. قطعات کدو را در سینی فر قرار داده و در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه در فر قرار دهید. بعد از این مدت کدوها را تست کنید که نرم شده باشند. بعد آنها را از فر خارج کرده بعد از خنک شدن، مغز کدوها را داخل غذاساز ریخته یا با چنگال پوره کنید. و پوره ولرم را داخل نان استفاده کنید.

خروج از نسخه موبایل