نماد سایت دریای شرق

دستور پخت کیک سیب و دارچین به روش اسان و حرفه ای در خانه + نکات

دستور پخت کیک سیب

ابتدا فر را روی 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. شکر را با مخلوط روغن و کره آنقدر بزنید تا سفید شود، تخم مرغ ها را یکی یکی با مواد مخلوط کنید، ماست را هم اضافه کنید.

دستور پخت کیک سیب و دارچین به روش اسان و خوشمزه :

مواد لازم :

دستور پخت کیک سیب و دارچین خونگی:

ابتدا فر را روی 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. شکر را با مخلوط روغن و کره آنقدر بزنید تا سفید شود، تخم مرغ ها را یکی یکی با مواد مخلوط کنید، ماست را هم اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را جداگانه باهم مخلوط و الک کنید. سیب را ورقه ورقه نموده کنار بگذارید. آرد و بکینگ پودر را به مایه اضافه کرده و با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با مواد ترکیب کنید. مواد را در قالب گرد 24 سانتیمتری بریزید و سپس سیب ها را روی مایه بچینید و سطح آن را دارچین و پودر پسته بپاشید و آن را به مدت یکساعت در فر قرار بپزید.


نکته: در صورتی که از روغن مایع استفاده کنید مخلوط مایه نهایتا کمی شل تر خواهد بود که موقع پختن در فر سیب ها در رویه نمی مانند و به وسط کیک می روند، در مزه کیک تأثیری ندارد، اما شکل ظاهری آن کمی بهم می ریزد.

خروج از نسخه موبایل