نماد سایت دریای شرق

اسپاگتی با میت بال : طرز تهیه غذای خوشمزه و خونگی + نکات

اسپاگتی با میت بال

1- در ظرفی 250 گرم ماکارونی را طبق دستور العمل روی بسته 7 تا 8 دقیقه پخته و آبکش کنید و کنار به بگذارید. 2- در تابه ای یک قاشق روغن زیتون ریخته و یک عدد پیاز نگینی شده و دو حبه سیر رنده شده را اضافه کرده تفت بدهید تا نرم شوند.

طرز تهیه و دستور پخت غذای خونگی و خوشمزه اسپاگتی با میت بال :

طرز تهیه اسپاگتی با میت بال :

1- در ظرفی 250 گرم ماکارونی را طبق دستور العمل روی بسته 7 تا 8 دقیقه پخته و آبکش کنید و کنار به بگذارید.
2- در تابه ای یک قاشق روغن زیتون ریخته و یک عدد پیاز نگینی شده و دو حبه سیر رنده شده را اضافه کرده تفت بدهید تا نرم شوند.
3- 2 پیمانه سس اسپاگتی را اضافه کرده تفت دهید، سپس 300 گرم میت بال آماده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید، نمک و فلفل و ادویه اضافه کنید و بچشید.


4- در ظرفی دیگر اسپاگتی پخته شده، 2 عدد تخم مرغ همزده شده و ½ پیمانه پنیر پارمسان را باهم ترکیب کنید.
5- یک قالب 24 تایی مینی مافین نچسب را با اسپری روغن چرب کنید از مخلوط اسپاگتی داخل هر قالب ریخته و محکم پرس کنید. یک لایه پنیر موزارلا بریزید.


6- سپس میت بالها را روی مافین اسپاگتی قرار دهید و روی آنها سس و پنیر موزارلا بریزید. روی قالب را با فویل پوشانده و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر 180 درجه بپزید، فویل را بردارید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا روی میت بالها طلایی شود.
7- سپس از فر خارج کرده بعد از 5 دقیقه ار قالب خارج کرده و گرم سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل