نماد سایت دریای شرق

کیک یزدی خونگی : طرز تهیه و دستور پخت کیک و شیرینی در خانه

کیک یزدی خونگی

ابتدا فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، سپس ماست، روغن و گلاب را اضافه کنید و کمی هم بزنید.

دستور پخت کیک یزدی خونگی:

مواد لازم:

طرز تهیه کیک یزدی خونگی :

ابتدا فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، سپس ماست، روغن و گلاب را اضافه کنید و کمی هم بزنید. در ظرف دیگری بکینگ پودر را با آرد و هل مخلوط کرده و الک کنید سپس بتدریج به مایه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

داخل قالب های مافین کپسول کاغذی انداخته (یا از کپسول های مقوایی مناسب فر استفاده کنید) و قالب ها را تا کمی بیشتر از نیمه از مواد آماده پر کنید، سپس قاشق یا چنگال را در روغن مایع زده و در وسط کیک ها فرو کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا روی کیک ها طلایی شود. 10دقیقه بعد از پخت اولیه کیک دمای فر را به 185 درجه برسونید.

خروج از نسخه موبایل