نماد سایت دریای شرق

کتلت عدس : طرز تهیه غذای سنتی ایرانی به روش آسان در خانه

کتلت عدس

عدس را به مدت چند ساعت خیس کرده و بعد از آبکشی آن را با آب بپزید تا جایی که آب عدس، کاملا به خورد آن برود. سپس عدس را با گوشت کوب یا غذاساز خوب له کنید و بگذارید تا کاملا سرد شود.

دستور پخت کتلت عدس سنتی ایرانی :

مواد لازم:

طرز تهیه کتلت عدس:

عدس را به مدت چند ساعت خیس کرده و بعد از آبکشی آن را با آب بپزید تا جایی که آب عدس، کاملا به خورد آن برود. سپس عدس را با گوشت کوب یا غذاساز خوب له کنید و بگذارید تا کاملا سرد شود. بهتر است بعد از ولرم شدن آن را در یخچال بگذارید تا خوب سرد و سفت شود. بعد از سرد شدن عدس، بقیه مواد را مانند مایه کتلت و کوکوها به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد منسجم شود.

در این مرحله دقت کنید اگر مایه در دست قابل شکل گرفتن بود، می توانید کتلت را سرخ کنید. ولی اگر شل بود مقدار بیشتری پودر نان را به آن اضافه کنید تا هنگام سرخ شدن نپاشد و وا نرود. از مایه به اندازه دلخواه برداشته و کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنید. دقت داشته باشید که روغن این کتلت نباید زیاد باشد.

خروج از نسخه موبایل