نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه سالاد سزار : با روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

طرز تهیه سالاد سزار

ابتدا کاهو را با آب سرد شسته و آبکش کنید. برگهای کاهو را با حوله کاغذی کاملا خشک کنید. یا اینکه صبر کنید آب آن کاملا برود.( در این سالاد کاملا بایستی خشک باشند و گرنه نان ها خمیر می شوند)

طرز تهیه سالاد سزار خونگی:

مواد لازم:

مواد لازم سس سالاد:

طرز تهیه سالاد سزار در خانه :

ابتدا کاهو را با آب سرد شسته و آبکش کنید. برگهای کاهو را با حوله کاغذی کاملا خشک کنید. یا اینکه صبر کنید آب آن کاملا برود.( در این سالاد کاملا بایستی خشک باشند و گرنه نان ها خمیر می شوند)
نان ها را به شکل ورقه ای برش دهید و با دست به اشکال نامنظم خرد کنید. سپس در تابه ای روغن زیتون را بریزید داغ کنید و 2 حبه سیر درسته را اضافه کنید مقداری سرخ کنید کمی طلایی شود، سپس سیرها را از روغن خارج کنید،

این کار به روغن شما عطر سیر میدهد. سپس نان های خرد شده را به روغن داغ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا چرب شوند و مدام پشت و رو کنید تا ترد و طلایی شوند. سپس از ماهیتابه خارج کرده نمک و فلفل بزنید. نان های برشته را روی حوله کاغذی بریزید تا روغن گرفته شود و تا زمان سرو گرم نگهدارید.


برگهای کاهو را ترجیحا با دست خرد کنید و انتهای ساقه های سفت آن را جدا کنید. کاهو را در ظرف بریزید ، زیتون ها و پنیر پارمسان را اضافه کنید. مقداری از سس سالاد را اضافه کنید مواد را کاملا به سس آغشته کنید و در پایان هنگام سرو سالاد سینه مرغ گریل شده و نان های تست شده گرم را اضافه کنید. و کمی سس برای تزیین روی سالاد بریزید.


سس سالاد:
همه مواد سس را در کاسه ای بریزید و کاملا با یکدیگر مخلوط کنید و نمک و فلفل سس را اندازه کنید.

خروج از نسخه موبایل