نماد سایت دریای شرق

شیرینی حاج بادامی : طرز تهیه شیرینی و کیک در خانه مثل بیرون

شیرینی حاج بادامی

بادام ها را در آب جوش خیس کنید و سپس پوست آنها را بکنید و با استفاده از دستمال آشپزخانه کاملا خشک کنید. آنگاه با پودر قند مخلوط کرده و کاملا آسیاب کنید.

رسپی شیرینی حاج بادامی:

مواد لازم :

طرز تهیه شیرینی حاج بادامی:

بادام ها را در آب جوش خیس کنید و سپس پوست آنها را بکنید و با استفاده از دستمال آشپزخانه کاملا خشک کنید. آنگاه با پودر قند مخلوط کرده و کاملا آسیاب کنید. آنها را در ظرفی ریخته بعد روغن جامد آب کرده و هل را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید. در آخر آرد را اضافه کنید و کاملا ورز دهید، تا خمیر یکنواختی به دست آید.


خمیر را به ضخامت یک سانتیمتر پهن کنید و قالب بزنید. خمیرهای قالب زده را در سینی فر بچینید و آن را در طبقه میانی فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید. بعد از اینکه شیرینی کاملا سرد شد با پودر قند و هل روی شیرینی را کاملا بپوشانید. برای تزیین می‌توانید از پودر پسته استفاده کنید.

خروج از نسخه موبایل