نماد سایت دریای شرق

دیپ رنچ رژیمی : طرز تهیه با روش اسان و حرفه ای در خانه

دیپ رنچ رژیمی

- برای ادویه رنچ، تمام مواد را باهم داخل یک کاسه مخلوط کنید. این ادویه را داخل یک شیشه دربسته به مدت 6 ماه در جای خنک قابل نگهداری است.

رسپی دیپ رنچ رژیمی در خانه :

دیپ‌ها یا دیپینگ سس‌ها زیر مجموعه‌ای از خانواده سس‌ها هستند و برای دادن طعم بهتر به غذا‌ها استفاده می‌شوند.

دیپ یک نوع سس و چاشنی است که معمولا با غذاهایی مثل چیپس ذرت، نان پیتا، نان ترتیلا، کراکرها، برش‌‌هایی از سبزیجات خام، میوه ها، بعضی از غذاهای دریایی، قطعات مکعبی از گوشت و پنیر، چیپس سیب زمینی، فلافل و گاهی حتی بعضی از ساندویچ‌ها برای خوشمزه تر شدن به همراه دیپ سرو می‌شوند.کی از اصلی‌ترین تفاوت‌های سس و دیپ‌ در این است که ما معمولا سس را روی غذا می‌ریزیم اما برای استفاده دیپ باید غذا یا خوراکی اصلی را داخل آن غوطه‌ور کنیم.

دیپ‌ها در کنار فینگر‌فود‌، اسنک‌، و میانوعده نیز سرو می‌شوند.

چمواد لازم مخلوط ادویه رنچ:

مواد لازم دیپ :

طرز تهیه دیپ رنچ رژیمی:

– برای ادویه رنچ، تمام مواد را باهم داخل یک کاسه مخلوط کنید. این ادویه را داخل یک شیشه دربسته به مدت 6 ماه در جای خنک قابل نگهداری است.
برای تهیه دیپ، همه مواد: ماست یونانی، ادویه رنچ، نمک، آب لیمو و عسل را بایکدیگر خوب مخلوط کنید. و بچشید و نمک و لیموی آن را اندازه کنید.
این دیپ را می توانید بلافاصله سرو کنید اما بهترین حالتی وقتی است که به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال بماند. اگر سس اضافه ماند می توانید به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.

خروج از نسخه موبایل