نماد سایت دریای شرق

دسر لاوانتین : طرز تهیه دسر خوشمزه و آسان کافی شاپی در خانه

دسر لاوانتین

برای تهیه کرم: شیر، شکر، آرد، پودر نشاسته و کره را باهم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد غلیظ شود. مخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس پودر ژلاتین که با آب مخلوط و روی بخار آب کاملا حل و براق شده را به آن اضافه کنید.

رسپی دسر لاوانتین :

دستور خانم جمشیدیان عزیز

مواد لازم:

طرز تهیه دسر لاوانتین:

برای تهیه کرم: شیر، شکر، آرد، پودر نشاسته و کره را باهم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد غلیظ شود. مخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس پودر ژلاتین که با آب مخلوط و روی بخار آب کاملا حل و براق شده را به آن اضافه کنید. سپس خامه فرم گرفته را به کرم اضافه کرده و مخلوط کنید. کف یک قالب گرد را ژله بی رنگ بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس میوه دلخواهتان را روی آن بچینید. دوباره روی آن ژله بریزید و داخل یخچال بگذارید.


بعد از اینکه ژله مرحله دوم هم خودش را گرفت. نیمی از کرم آماده شده را بریزید و کیک را روی آن بگذارید. بقیه کرم را هم روی کیک بریزید و همه مواد را 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کرم روی کیک کاملا ببندد. سپس دسر آماده است و می‌توانید آن را در ظرف دلخواه برگردانید.


طرز تهیه ژله بی‌رنگ:
یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را به همراه 75 گرم شکر و 250 میلی لیتر آب مخلوط کرده بجوشانید تا شفاف شود سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

خروج از نسخه موبایل