آموزش سس سالاد یونانی خانگی:
مواد لازم:
- 1- روغن زیتون بکر، ½ پیمانه
- 2- سرکه سیب، ½ پیمانه
- 3- آب یک لیموی متوسط
- 4- پودر سیر 1 و ½ ق چ
- 5- اورگانو خشک، 1 و ½ ق چ
- 6- ریحان خشک، 1 و ½ ق چ
- 7- سس عسل و خردل ، 1 ق چ
- 8- جعفری، 1 ق چ
- 9- پودر پیاز، 1 ق چ
- 10- نمک، 1 ق چ
- 11- فلفل، 1 ق چ
آموزش سس سالاد یونانی :
همه مواد را داخل یک کاسه ریخته، هم بزنید و با یکدیگر خوب مخلوط کنید.
از این سس می توانید علاوه بر استفاده در انواع سالادهای کاهو و کلم، برای مرینت کردن گوشت مرغ نیز استفاده کنید.
این سس به مدت 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است.