نماد سایت دریای شرق

کیک برگردان شکلات : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

کیک برگردان شکلات

آجیل‌ها را نگینی خرد کنید. قالب گرد میان تهی با قطر حدود 26 سانتیمتر را با روغن مایع کاملا چرب کنید. سپس کلیه مواد سس شکلاتی بجز آجیل ها و شکلات را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید .

طرز تهیه کیک برگردان شکلات کافی شاپی در خانه :

مواد لازم :

طرز تهیه کیک برگردان شکلات :


آجیل‌ها را نگینی خرد کنید. قالب گرد میان تهی با قطر حدود 26 سانتیمتر را با روغن مایع کاملا چرب کنید. سپس کلیه مواد سس شکلاتی بجز آجیل ها و شکلات را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید . هم بزنید تا صرفا کره آب شده و مواد یکدست شود، ولی نجوشد. سپس آن را از روی حرارت ملایم بدارید و بلافاصله شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. سپس آجیل را بیفزایید.

تا این سس داغ است آن را در قالب بریزید و آجیل ها را یکدست کف قالب پخش کرده و قالب را کنار بگذارید. فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد و طبقه وسط (یا یک طبقه بالاتر) تنظیم کنید. آرد و بکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید. کره و شکر را هم بزنید ، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید. سپس به ترتیب عسل، شیر و در آخر آرد را نیز اضافه کنید و این مواد را به آرامی در قالب روی سس شکلات پخش کنید و مدت حدود 35 دقیقه در فر آماده بپزید.

پس از پخت، 5 دقیقه آن را کنار بگذارید، سپس روی طوری سیمی برگردانده اما قالب را تا 5 دقیقه دیگر روی آن قرار دهید. بعد از 5 دقیقه می‌توانید قالب را از روی کیک بردارید و بعد از خنک شدن کیک را سرو کنید.

نکات:

⁩ برای تهیه این کیک از شکر قهوه ای به خصوص تیره آن استفاده کنید. اما در صورت عدم دسترسی می‌توانید از شکر سفید نیز استفاده کنید. اما بهتر است کمی قهوه فوری، پودر کاکائو یا وانیل به خمیر کیک اضافه کنید تا طعم مطلوب تری داشته باشد.


نکته: اگر از فرهای گازی بسیار داغ استفاده می‌کنید، بهتر است سینی خود فر را در کف آن قرار دهید تا مانع از سوختن سس کف قالب شود. اما در فرهای برقی با فن روشن نیازی به این کار نیست.

خروج از نسخه موبایل