طرز تهیه سس تارتار
سس تارتار یکی از سسهای خوشمزهای است که همراه با انواع ماهی و غذاهای دریایی، انواع سوخاریها، و ساندویچها سرو میشود.
مواد لازم:
- سس مایونز، یک پیمانه
- خیارشورریز خرد شده، 2 قاشق غذاخوری
- پیازچه تازه خرد شده، 1 و ½ قاشق غذاخوری (یا پیاز ساطوری)
- آب لیمو، 2 قاشق چایخوری
- سس خردل، 2 قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده، 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل
طرز تهیه سس تارتار
همه مواد را داخل کاسهای ریخته و به آرامی خوب با یکدیگر مخلوط کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل سس را اندازه کنید.
بگذارید سس تارتار به مدت 30 دقیقه در یخچال بماند تا مزه ها بهتر ترکیب شوند.