نماد سایت دریای شرق

ران مرغ بریان در فر – طرز تهیه و دستور پخت غذای خوشمزه و آسان

ران مرغ بریان

ران مرغ‌ها را بشوئید و آب آنها را خوب بگیرید. و روی رانها را با چاقو چند برش بزنید. برای آماده کردن سس، سیر رنده شده، ماست، مایونز، روغن زیتون، فلفل پرک، فلفل سیاه، پودر فلفل، آویشن و نمک را باهم مخلوط کنید و

دستور پخت ران مرغ بریان :

مواد لازم :

طرز تهیه ران مرغ بریان:

ران مرغ‌ها را بشوئید و آب آنها را خوب بگیرید. و روی رانها را با چاقو چند برش بزنید. برای آماده کردن سس، سیر رنده شده، ماست، مایونز، روغن زیتون، فلفل پرک، فلفل سیاه، پودر فلفل، آویشن و نمک را باهم مخلوط کنید و روی ران ها بریزید. اگر وقت داشتید حداقل یک ساعت رانها را در یخچال قرار دهید، من 3 تا 4 ساعت گذاشتم، یا حتی می‌توانید یک شب بگذارید بماند. اگر هم وقت ندارید بلافاصله در سینی فر بچینید و در فر از پیش گرم شده در دمای 235 درجه تا حدی که سرخ و طلایی شدن بپزید و گرم سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل