نماد سایت دریای شرق

کوکی زرشک و پسته : طرز تهیه شیرینی و کیک به روش آسان در خانه

کوکی زرشک و پسته

تمام مواد را به دمای محیط برسانید. کره، شکر، زرده تخم مرغ، رنده پوست لیمو، وانیل و نمک را هم بزنید تا یکدست شوند ولی مدت هم زدن کوتاه باشد

دستور پخت کوکی زرشک و پسته :

مواد لازم:

طرز تهیه کوکی زرشک و پسته :

تمام مواد را به دمای محیط برسانید. کره، شکر، زرده تخم مرغ، رنده پوست لیمو، وانیل و نمک را هم بزنید تا یکدست شوند ولی مدت هم زدن کوتاه باشد. آرد را افزوده و خمیر بگیرید و ورز بسیار مختصری داده و داخل کیسه به مدت نیم تا یکساعت در یخچال استراحت دهید. از یخچال خارج کرده و مابین دو لایه کیسه نایلونی یا سطح آردپاشی شده باز کرده با کاتر گرد (حدود 5 سانتی متر) قالب بزنید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید. پس از خنک شدن نیمی از حلقه را در شکلات سفید ذوب شده فرو ببرید و با زرشک و پسته تزیین کنید.

نیمه دیگر را با خطوط نازک شکلات سفید تزیین کنید.
به جای شکلات سفید از شکلات سیاه نیز می توان استفاده کرد و یا به جای زرشک از کرنبری استفاده کنید. اگر ترشی زرشک را دوست ندارید می توانید حذف کنید.

خروج از نسخه موبایل