طرز تهیه قارچ پلو :
مواد لازم :
- قارچ، 500 گرم
- سینه مرغ، 500 گرم
- پیاز سرخ کرده، 4 تا 5 قاشق غذاخوری
- زعفران آب کرده، نصف استکان
- برنج، 3 تا 4 پیمانه
- نمک و فلفل سیاه، به میزان لازم
- آب لیموترش، 2 قاشق غذاخوری
- کره یا روغن به میزان لازم
طرز تهیه قارچ پلو :
مرغها را باریک و به طول 4 تا 5 سانتیمتر خرد کنید.
قارچها را نیز ورقه کنید. ابتدا قارچها را همراه با آب لیموترش در دو مرحله در ماهیتابه با حرارت زیاد داخل روغن تفت دهید. دقت کنید که اگر قارچها را یکباره سرخ کنید، آب میاندازد. قارچهای سرخ شده را داخل قابلمهای بریزید.
مرغها را نیز در دو مرحله همراه نمک و فلفل سیاه در روغن سرخ کنید. سعی کنید حرارت زیاد باشد تا مرغ آب نیندازد. چون گوشت مرغ خشک و سفت میشود.
سپس مرغهای سرخ شده را نیز روی قارچها بریزید.
چهار قاشق از پیاز سرخ کرده، زعفران آب کرده را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا مواد پنج دقیقه آهسته بجوشد.
برنج سفید را آبکش کرده و دم کنید و هنگام سرو، مواد آماده را همراه با بقیه پیاز داغ در دیس لابهلای پلو بریزید.
نکته:اگر دوست داشتید میتوانید نصف لیوان نخودفرنگی پخته نیز به این پلو اضافه کنید