نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه آش دوغ – دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه ایرانی با روش آسان

طرز تهیه آش دوغ

برنج و بلغور را جداگانه خیس کنید. برای درست کردن کوفته ریزه، گوشت را همراه با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه درآورده و سرخ کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه آش دوغ سنتی ایران :

مواد لازم برای 8 نفر:

طرز تهیه آش دوغ :

برنج و بلغور را جداگانه خیس کنید. برای درست کردن کوفته ریزه، گوشت را همراه با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه درآورده و سرخ کنید و کنار بگذارید.


یک قابلمه که گنجایش مواد را داشته باشد آماده کنید. آب برنج را خالی کرده و برنج را با دست خرد کنید تا به صورت خرده برنج درآید. برنج خام خرد شده، بلغور، آرد برنج و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با کمی دوغ هم بزنید تا یکدست شود و تمام دوغ را به قابلمه اضافه کنید.

ظرف آش را روی اجاق بگذارید و از ابتدا شروع به هم زدن آش به صورت متوالی و پشت سرهم کنید. آن قدر آش را روی حرارت هم بزنید تا دوغ جوش بیاید. سبزی را اضافه کرده و از هم زدن آش دست بکشید و منتظر شوید تا آش به غلظت مناسب برسد. در صورت تمایل نخود و کوفته ریزه را اضافه کنید. نمک و فلفل آش را اندازه کنید و در ظرف سرو بریزید. ⁦

نکات:

‌از خرده برنج هم می توانید به جای برنج معمولی در این آش استفاده کنید.

⁦⁩ آش دوغ نباید خیلی غلظت داشته باشد و کمی از آش های دیگر رقیق تر است.

⁦⁩فلفل آش دوغ را در صورت تمایل زیادتر می‌زنند و کمی تندتر مصرف می‌کنند که در اصل برای از بین بردن سردی دوغ است.

خروج از نسخه موبایل