دستور پخت شیرینی آردی گردویی:
مواد لازم:
- کره، 60 گرم
- وانیل، یک هشتم قاشق چایخوری
- پودرقند، 40 گرم (یک چهارم پیمانه)
- آرد، 75 گرم (یک دوم پیمانه)
- گردوی پودر شده، 35 گرم (یک سوم پیمانه)
- گردوی اضافی، 75 گرم (حدود سه چهارم پیمانه)
طرز تهیه شیرینی آردی گردویی:
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. در یک ظرف کوچک کره، وانیل و پودر قند را با همزن بزنید تا رنگش روشن شود و لطیف شود. آرد الک شده و گردوی آسیاب شده را به آن افزوده و کاملا مخلوط کنید.
سپس از مخلوط به اندازه 1 قاشق چایخوری برداشته در دست گرد کرده و با فاصله 3 سانتیمتری از یکدیگر در سینی بچینید. روی هر یک از شیرینیها را یک تکه گردو (یک چهارم گردو) بگذارید و کمی فشار دهید. سپس شیرینیها را برای مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا حدی که شیرینی ها به رنگ قهوهای خیلی روشن درآیند.
شیرینیها را در سینی خنک کنید. در صورت تمایل می توانید روی آنها را بعد از خنک شدن پودر قند بپاشید یا با شکلات سیاه ذوب شده تزیین کنید.
این شیرینی در ظرف دردار تا 10 روز قابل نگهداری است. یا می توانید پس از خنک شدن در فریزر نگه دارید و چند ساعت قبل از زمان سرو از فریزر خارج کرده در دمای اتاق بگذارید.
نکته:اکه دوست داشتید شیرینی خیلی تخت نشه و توپی تر باشه، میتونید کمی آرد دستور را بیشتر کنید.