رسپی شیرینی قرابیه براونی ترکیه ای:
مواد لازم:
- کره، 125 گرم
- روغن مایع، 1 استکان ( استکان ترک110 میلی لیتر، حدود 95 گرم)
- پودر شکر، 3 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ، 1 عدد
- پودر کاکائو، 3 قاشق غذاخوری
- آرد،3 تا 3 و نیم لیوان (ارد را با کنترل اضافه کنید)
- وانیل شکری، 1 پاکت (5 گرم) (یا پودر وانیل خالص، کمی)
- بکینگ پودر، نصف پاکت (5 گرم) (یک قاشق چایخوری)
مواد لازم شربت:
- شکر، 3 استکان
- آب، 3 استکان
- آب لیمو، چند قطره
طرز تهیه شیرینی قرابیه براونی ترکی:
برای درست کردن شربت، شکر، آّب را با هم مخلوط کرده روی حرارت بگذارید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشانید. بعد از جوشید آب لیمو را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. کنار بگذارید تا خنک شود. کره، روغن مایع، تخم مرغ، پودر شکر را با یکدیگر مخلوط کرده هم بزنید، پودر کاکائو، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و سپس آرد را کم کم را اضافه کنید و با دست قوام خمیر را کنترل کنید.
به شکلی که خمیر نرمی به دست آید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و از خمیر به اندازه گردو برداشته، گرد کنید و در سینی فر بچینید، قبل از پخت به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید و سپس در فر 175 درجه از پیش گرم شده بپزید. (معمولا 15 تا 20 دقیقه، چون دمای فرها کمی متفاوت هستند با کنترل بپزید)
پس از اینکه قرابیه ها را از فر خارج کردید با قلم مو روی قرابیه های داغ شربت خنک بمالید. نیم ساعت کنار بگذارید تا شربت به خورد شیرینی برود. یا اگر دوست داشتید یک روز قبل شیرینی را درست کنید. سپس روی قرابیه ها را با شکلات ذوب شده به شکلی که در تصویر می بینید، تزیین کنید.