نماد سایت دریای شرق

شیرینی دانه قهوه – قرابیه شکل قهوه – طرز تهیه شیرینی ترکیه ای

شیرینی دانه قهوه

همه مواد را داخل ظرفی مخلوط کرده و خوب ورز دهید. خمیر را در دست شکل داده (به شکل بیضی) داخل سینی فر چرب شده بچینید.

دستور پخت شیرینی دانه قهوه (قرابیه شکل قهوه ):

لیوان استفاده شده، 200 میلی لیتر است (چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)
استکان استفاده شده 125 میلی لیتر است (نصف پیمانه‌ی قنادی یا لیوان دسته دار)

مواد لازم:

طرز تهیه شیرینی دانه قهوه :

همه مواد را داخل ظرفی مخلوط کرده و خوب ورز دهید. خمیر را در دست شکل داده (به شکل بیضی) داخل سینی فر چرب شده بچینید. برای فرم دادن شیرینی ها به شکل قهوه یک خلال دندان را از طول به آرامی روی قرابیه فشار داده و شیار ایجاد کنید. شیرینی را به مدت 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. نوش جان ‌

خروج از نسخه موبایل