نماد سایت دریای شرق

سالاد پاستا یونانی : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

سالاد پاستا یونانی

رسپی سالاد پاستا یونانی در ۲۰ دقیقه :

مواد لازم :

طرز تهیه سالاد پاستا یونانی :

داخل یک قابلمه آب را جوش بیاورید و پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
تا زمانیکه آب جوش بیاید سبزیجات و سس سالاد را آماده کنید. خیار را از طول نصف کنید و اگر دوست داشتید، دانه های آن را خارج کنید و به صورت هلال برش بزنید. گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید. کاهوها را خرد کنید. جفری را ریز خرد کنید.

زیتون را حلقه ای خرد کنید. پیازها را نازک برش بزنید و همه را کنار بگذارید. داخل یک کاسه کوچک سیر پوره شده، روغن زیتون، سرکه، شکر، نمک و فلفل را بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. سس تازاتزیکی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سس را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.


وقتی که پاستا پخت آن را آبکش کنید و به مدت 1 دقیقه زیر آب سرد بگیرید. پاستا را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و سس را اضافه کنید و مخلوط کنید تا پاستاها کاملا با سس پوشش داده شوند.


خیارهای خرد شده، گوجه فرنگی، کاهو، جعفری، زیتون، پیاز و پنیر فتا را روی پاستاها بریزید و مخلوط کنید.
می توانید روی سالاد را بپوشانید و تا 3 روز در یخچال قابل نگهداری است.

خروج از نسخه موبایل