نماد سایت دریای شرق

رسپی فیله مرغ سوخاری کم چرب و رژیمی – طرز تهیه غذای آسان

رسپی فیله مرغ سوخاری

فیله های مرغ را کاملا خشک کرده و با ماست و نمک مزه دار کنید. سپس در ظرفی جداگانه پودر سوخاری، سیر، ریحان، زردچوبه، نمک، فلفل و آویشن را مخلوط کنید.

رسپی فیله مرغ سوخاری کم چرب و رژیمی خونگی :

مواد لازم:

رسپی فیله مرغ سوخاری :

فیله های مرغ را کاملا خشک کرده و با ماست و نمک مزه دار کنید. سپس در ظرفی جداگانه پودر سوخاری، سیر، ریحان، زردچوبه، نمک، فلفل و آویشن را مخلوط کنید. فیله ها را از ماست خارج کرده و در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید. سپس در سینی فر که از قبل با روغن مایع چرب کرده اید، قرار دهید. فیله ها را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.


نکته: اگر از فیله و ساق مرغ هم زمان استفاده می کنید اولا ابتدا با کارد دو برش روی ساق مرغ ایجاد کنید سپس با ماست مزه دار کنید و حتما در دو سینی جداگانه طبخ کنید زیرا زمان طبخ هر کدام باهم متفاوت است و اگر دوست داشته باشید می توانید کمی هم محلول زعفران به ماست اضافه کنید.

خروج از نسخه موبایل