نماد سایت دریای شرق

پودینگ توت فرنگی : طرز تهیه دسر آسان و حرفه ای در خانه

پودینگ توت فرنگی

ابتدا شیر و پودینگ را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و آرام هم بزنید جوش آید سپس بپزید تا به غلظت فرنی برسد. از روی حرارت بردارید و توت فرنگی های خرد شده را به آن اضافه کنید. پودینگ را داخل قالب بریزید و روی سطح آن را صاف کنید و سپس در یخچال قرار دهید.

رسپی دسر پودینگ توت فرنگی:

لیوان 200 میلی لیتر است (چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)
استکان 125 میلی لیتر است (نصف پیمانه‌ی قنادی یا لیوان دسته دار)

مواد لازم:

مواد لازم محلبی سمولینا(ایرمیک):

رسپی دسر پودینگ توت فرنگی:

ابتدا شیر و پودینگ را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و آرام هم بزنید جوش آید سپس بپزید تا به غلظت فرنی برسد. از روی حرارت بردارید و توت فرنگی های خرد شده را به آن اضافه کنید. پودینگ را داخل قالب بریزید و روی سطح آن را صاف کنید و سپس در یخچال قرار دهید.


برای درست کردن محلبی سمولینا:

شکر، آرد سمولینا، شیر را داخل قابلمه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس روی حرارت قرار دهید به طور مداوم هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن اضافه کرده هم بزنید و روی لایه پودینگ توت فرنگی بریزید و سطح آن را صاف کنید.

روی آن کمی پودر نارگیل بپاشید و به مدت حداقل 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا دسر فرم بگیرد. سپس دسر را از لبه های قالب به آرامی با دست یا چاقو آزاد کنید . دسر را در ظرف سرو برگردانید با توت فرنگی و پسته خرد شده تزیین کنید.

خروج از نسخه موبایل