طرز تهیه دیپ سبزیجات :
دیپها یا دیپینگ سسها زیر مجموعهای از خانواده سسها هستند و برای دادن طعم بهتر به غذاها استفاده میشوند.
دیپ یک نوع سس و چاشنی است که معمولا با غذاهایی مثل چیپس ذرت، نان پیتا، نان ترتیلا، کراکرها، برشهایی از سبزیجات خام، میوه ها، بعضی از غذاهای دریایی، قطعات مکعبی از گوشت و پنیر، چیپس سیب زمینی، فلافل و گاهی حتی بعضی از ساندویچها برای خوشمزه تر شدن به همراه دیپ سرو میشوند.
یکی از اصلیترین تفاوتهای سس و دیپ در این است که ما معمولا سس را روی غذا میریزیم اما برای استفاده دیپ باید غذا یا خوراکی اصلی را داخل آن غوطهور کنیم.
دیپها در کنار فینگرفود، اسنک، و میانوعده نیز سرو میشوند.
مواد لازم :
- برگهای ریز اسفناج، 2 پیمانه
- پیاز، ¼ یک پیاز ساطوری
- سیر پوره شده، 1 حبه
- هویج، ½ پیمانه ریز خرد شده
- روغن زیتون فرا بکر، 1 قاشق غذاخوری
- ماست، ½ پیمانه
- سس مایونز، 1 قاشق غذاخوری
- نمک، 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه دیپ سبزیجات :
اسفناج را ریز خرد کنید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید تا نرم شوند. آب اضافی آن را بگیرد و داخل یک کاسه بریزید. داخل همان ماهیتابه روغن زیتون را بریزید و پیاز، سیر و هویج را اضافه کرده و برای 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. به اسفناج اضافه کرده و بگذارید خنک شوند. ماست، مایونز و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.