رسپی سالاد کلم بنفش کرانچی:
مواد لازم:
- کلم سفید، 4 پیمانه (نازک رنده شده)
- کلم بنفش، 2 پیمانه (نازک رنده شده)
- هویچ، 1 عدد (خلالی باریک)
- تربچه، 4 تا 6 عدد (خلالی باریک)
- پرک بادام، ¼ پیمانه
- تخمه آفتابگردان، 1/3 پیمانه
- کرنبری خشک، ¼ پیمانه (در صورت تمایل)
- پیازچه، 1 تا 2 قاشق غذاخوری (ریز خرد شده)
مواد لازم سس:
- سس مایونز، ¾ پیمانه
- سرکه، 1 و ½ قاشق چایخوری
- شکر دانه ریز، 1 و ½ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل در صورت نیاز برای تنظیم مزه ها
طرز تهیه سالاد کلم بنفش کرانچی :
کلم ها را رنده کنید، هویج و تربچه را خلالی برش بزنید. همه مواد سالاد را داخل یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
داخل یک کاسهی کوچک، مواد سس را با یکدیگر مخلوط کنید. 2/3 از سس را به سالاد اضافه کنید و مخلوط کنید. اگر لازم بود، سس بیشتری اضافه کنید. سالاد را بیش از حد آبکی نکنید. نوش جان