نماد سایت دریای شرق

دسر مگنولیا موزی : طرز تهیه آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

دسر مگنولیا موزی

کرم باید کاملا سرد باشد. ابتدا خامه سرد را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و سپس خامه را دوباره در یخچال قرار دهید. در این فاصله محلبی را آماده کنید. داخل یک قابلمه گود، شیر، زرده تخم مرغ، شکر، آرد و نشاسته را بریزید و

رسپی دسر مگنولیا موزی:

مواد لازم:

طرز تهیه دسر مگنولیا موزی:

کرم باید کاملا سرد باشد. ابتدا خامه سرد را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و سپس خامه را دوباره در یخچال قرار دهید.
در این فاصله محلبی را آماده کنید. داخل یک قابلمه گود، شیر، زرده تخم مرغ، شکر، آرد و نشاسته را بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و مرتبا هم بزنید و محلبی را تا رسیدن به قوام (در حد فرنی) بپزید. زمانی که در حال جوشیدن بود و غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. محلبی را کنار بگذارید تا خنک شود، اما حتما روی آن سلفون بکشید که رویه نبندد. محلبی را نیز در یخچال قرار دهید.


خامه را از یخچال خارج کنید و همزن دوباره هم بزنید و سپس به محلبی اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه دیگر نیز هم بزنید.
بیسکوئیت بچه را خرد کنید و موزها را حلقه حلقه کنید.


کف ظرف مورد نظر برای سرو را بیکوئیت خرد شده بریزید و حلقه های موز را به دیوازه بچسبانید سپس کرم را بریزید و دوباره بیسکوئیت، موز به دیوارها و خامه را بریزید و تکرار کنید. دسر را به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید. زمان سرو هم روی دسر را با بیسکوئیت خرد شده و موز حلقه تزیین کنید.

خروج از نسخه موبایل